Home | Contact | Gastenboek | Links | Route | NIEUWS! | Het weer | Algemene voorwaarden
U bent hier :: Home

NIEUWS!

Nog meer goed nieuws ! In alle bungalows vanaf januari 2012 minimaal 6 boxsprings. Deze zijn hoger dan de oude bedden dus ook voor de oudere gasten ideaal . Het enige nadeel ; ze liggen zo lekker dat u nog moeilijker uit bed kunt komen...
In december 2011 hebben wij een mooie voetbalbaltafel voor buiten aangeschaft. Binnenkort gaan wij hiervoor een mooie plek maken op de speelweide. Wij hebben hem al getest ; pas op het is een verslavend spel !
   

Vernieuwde speelweide

In 2010 is onze speelweide helemaal veranderd. Als uw kinderen het naar hun zin hebben heeft u het nog meer naar uw zin ! Er staat nu onder andere een mooie "mandschommel" , verschillende kleine wipjes op een veer, een nieuwe tafeltennistafel etc. Aan de rand is een avonturenpad aangelegd met verschillende toestellen. Alles is mooi "omheind" met haagbeukjes. Ook hangt er een webcam zodat (als u uw laptop meeneemt op vakantie) in de bungalow uw kinderen kunt zien. Voor een live beeld kunt u hier klikken of boven op "live webcam". Om de bewegende beelden te zien wordt er een klein programmaatje van Axis op uw computer geinstalleerd.
In mei 2009 zijn alle bungalows voorzien van nieuwe bankstellen. Wij vinden het belangrijk dat u helemaal tot rust komt bij Bungalowpark Stolpenheim en daarom hebben wij gekozen voor zitcomfort van Prominent uit Nunspeet. Het motto van Prominent is ...tevreden klanten ons motto is ...tevreden gasten! Dit moet zeker ook met het nieuwe meubilair nog meer waargemaakt kunnen worden !
  Afgelopen maand ( juni 2010 ) zijn alle douchecabine's vervangen. In plaats van de oude schuifdeurtjes hebben we nu mooie 1 mooie grote ruime deur. Ook zijn in alle bungalows de kranen bij het bad vervangen door thermostaatkranen. In de keuken zijn overal nieuwe RVS afzuigkappen geplaatst wat makkelijker schoon te maken is dan de oude kappen.