Home | Contact | Gastenboek | Links | Route | NIEUWS! | Het weer | Algemene voorwaarden

De omgeving

Uiteraard is er ook een speelweide aanwezig met een trampoline. Verder een veldje om te voetballen, een tafeltennistafel en enkele speeltoestellen en een overdekt gedeelte met een voetbaltafel. Het gebruik van de speeltoestellen is voor eigen risico. Tegenover het Bungalowpark bevindt zich het Veluwetransferium. Hier vindt u een uitkijktoren en het bezoekerscentrum van het Staatsbosbeheer met daarbij ook een leuke speeltuin. Klik hieronder op één van de tabs en bekijk de variatie die Nunspeet u biedt met leuke filmpjes!

Altijd gezellig

Het gezellige dorp Nunspeet ligt op nog geen kilometer afstand van het bungalowpark. Een supermarkt vindt u zelfs al na 150 meter! In de zomer zijn er de bekende Eibertjesmarkten in Nunspeet, maar ook buiten de zomerperiode is er altijd wat te beleven.

Nunspeet aan Zee! Ook dat hebben we in Nunspeet. Het Veluwemeer, hier kunt u zwemmen, surfen en andere vormen van watersport beoefenen. Ook is er de Zandenplas waar u in de zomer ook heerlijk kunt zwemmen, midden in het bos! Voor meer informatie over de Zandenplas klik hier of bekijk het filmpje hieronder.

Het Hulshorsterzand, ongeveer 6 km gelegen van Bungalowpark Stolpenheim. Het lijkt de sahara, maar het is echt De VELUWE !

Heerlijk Fietsen

Stapt u liever op de fiets? Er zijn veel mogelijkheden voor een mooie fietstocht door de bossen. Als u een fiets wilt huren, geef dit dan tijdig aan ons door. Wij zorgen dat de fiets(en) dan bij uw bungalow staan als u arriveert! Maar ook wandelen is in Nunspeet geen probleem. Nieuw is het Fietsroutenetwerk. Met de ANWB-Fietskaart Veluwe kunt u talloze schitterende fietsroutes zelf uitstippelen. Alle toeristische fietspaden en rustige weggetjes zijn in kaart gebracht en met elkaar verbonden.
In totaal staan 320 knooppunten op de kaart vermeld. In 19 Veluwse gemeenten kunt u kennismaken met ruim 1000 kilometer aan fietspaden.
U kunt dus zelf uw route bepalen. De ene dag een cultuurhistorisch rondje langs grafheuvels, (papier)molens en oeroude bossen. De volgende dag brengt u een bezoek aan enkele Veluwse Hanzestadjes. Ook de plattelandsgebieden langs de IJssel en in de Gelderse Vallei bieden volop vertier. Bezoek één van de vele historische landgoederen, fiets door de uitgestrekte polderlandschappen en haal de producten voor een gezellige picknick bij een boerenlandwinkel. Alles kan! U hoeft alleen maar de cijfers te noteren van de knooppunten die volgens de kaart op uw route liggen.
Hoe werkt het systeem?
U fietst naar uw startknooppunt. Gemakkelijk te vinden want het route-netwerk is opvallend bewegwijzerd: groen/witte borden met daarop het cijfer van het knooppunt. Pijlen wijzen de richting, ook naar de volgende, meest dichtbijgelegen knooppunten. Extra handig: bij elk knooppunt staat een overzichtsbord van het gehele netwerk. Zodat u uw tocht tussentijds kunt aanpassen.

Op de kaarten en het overzichtsbord staat de afstand tussen de knooppunten in kilometers vermeld. De routelengte bepaalt u dus helemaal zelf.
Krijgt u onderweg de smaak van het fietsen op de Veluwe te pakken en wilt u de tocht uitbreiden? Pak dan even de kaart of kijk op het overzichtsbord en voeg enige knooppunten aan uw route toe.
Net zo eenvoudig kunt u tijdens de fietstocht een routeplan inkorten, zodat u bijvoorbeeld meer tijd heeft voor koffie met appelgebak in dat gezellige grand café.
De kaart kost € 7,95 en is verkrijgbaar bij de meeste ANWB- en VVV-winkels in Nederland. Voor meer informatie kijk op www.vvvnunspeet.nl

Promovideo Nunspeet

Meer tips in de omgeving

Het dolfinarium in Harderwijk

Actief bezig zijn in de veluwse natuur!

Samen met Extrarius Adventures kunnen wij u leuke activiteiten aanbieden. Een jong bedrijf met vele actieve en leerzame bezigheden om nog meer van de Veluwe te genieten!